Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cribatge massiuEl cribratge massiu amb tests antígens a la ciutat d’Eivissa es realitzarà al Poliesportiu Es Pratet del 16 al 21 de gener amb horari de 9 a 18 hores.

El pròxim dissabte 16 començarà el cribratge massiu amb tests d’antígens a la ciutat d’Eivissa, que durarà fins el 21 de gener. L’Ajuntament d’Eivissa coordinarà amb coordinació amb el Consell d’Eivissa la infraestructura al Poliesportiu Es Pratet on la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears durà a terme els cribratges amb tests d’antígens.

A aquest cribratge hi poden participar els residents al municipi d’Eivissa majors de 16 anys, sense cita prèvia i per a la seva realització cal que portin el document d’identitat. Les persones majors i persones amb mobilitat reduïda tendran prioritat a l’hora de la realització de la prova. El desplegament permetrà la realització de més de 1000 proves diàries.

L’Ajuntament d’Eivissa habilitarà la zona d’aparcament de davora el Poliesportiu per tal de facilitar l’aparcament a aquelles persones que hagin d’acudir al cribratge en cotxe.

Per a la realització del cribratge s’ha dividit la ciutat en 3 zones amb diferents dies assignats per a la realització dels test d’antígens.

La Zona 1 està formada pels barris de: ses Figueretes, Can Cantó, Ca n’Escandell, Cas Serres, Es Viver, Can Sifre i Platja d’en Bossa. I el dia assignat és el dissabte 16 de gener.

La Zona 2 correspon als barris de: Es Soto, sa Capalleta, Puig d’es Molins, Eixample, Sa Colomina, Es Clot, Sa Real, sa Joveria, Can Misses i Cas Mut. El dia assignat és el diumenge 17 de gener.

La Zona 3 està formada per: Dalt Vila, La Marina, s’Alamera, Sa Penya, Es Pratet, Es Gorg, Sa Blanca Dona, Can Bofí, Passeig Marítim, Talamanca-s’Illa Plana i Prat de ses Monges. El dia assignat és el dilluns 18 de gener.

Per altra banda, els dies 19, 20 i 21 de gener, hi podran acudir els residents de totes les zones que no hagin pogut assistir el dia assignat.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa s’anima a la població resident al municipi a participar d’aquest cribratge massiu amb la finalitat de detectar casos per així rompre la cadena de contagis.

Cribatge massiu