Gener 21, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Club Lectura feministaJa s'han obert les inscripcions per participar en la pròxima sessió del Club de Lectura feminista que tindrà lloc el dijous 28 de gener, a les 19.30 hores. L’activitat es farà en línia a través de l'aplicació ZOOM.

Aquest mes, el llibre és “Ni por favor, ni por favora. Cómo hablar con lenguaje inclusivo sin que se note (demasiado)” de María Martín.

Totes aquelles persones inscrites al Club de Lectura Feminista o que s’hagin llegit el llibre i que vulguin participar en la reunió, es poden inscriure al correu electrònic de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 971 39 76 00 (extensió 24260).

Aquesta iniciativa organitzada per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa és possible gràcies als crèdits rebuts pel Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

Enllaç a:
· Programa complet en pdf