Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa intervé a 12 festes privades en domicilis i aixeca un total de 43 actes per incompliment de l'horari de circulació de persones i per no portar mascareta i interposa 11 denúncies per incompliment d'ordenances municipals.

La Policia Local d'Eivissa ha intervingut, durant el dispositiu especial de la nit de cap d'any, a 12 festes privades en domicilis, comprovant excés de gent, que les mateixes no resideixen en el domicili i que no són convivents, amb música transcendint a l'exterior, causant molèsties, no respectant cap mesura establerta, i consumint alcohol. Se'ls convida al desallotjament de l'habitatge a tot aquell que no resideix en el domicili.

S'aixequen actes de les infraccions observades com vulnerar el nombre màxim d'assistents a reunions, establert en 10 persones. Aquest límit no s'ha aplicat en el cas d'agrupacions de persones convivents en el mateix domicili o lloc de residència, però sí en el cas de les agrupacions en què s'incloguin persones convivents i persones no convivents.

S'intervé en dos establiments els quals es trobaven oberts a les 01.30 i 02.00 hores amb gent en el seu interior consumint. Es procedeix al desallotjament i tancament i s'aixequen 2 actes de les infraccions observades. El tancament d'establiments de restauració, hostaleria i bars-cafeteria estava establerta a les 00.30 hores.

En total, la Policia Local d'Eivissa ha aixecat 36 actes pel decret 24/2020 per incompliment de l'horari establert de limitació de la llibertat de circulació de persones, que per a aquesta nit de cap d'any estava va establert de 01.30 a 06.00 h; 7 actes per no portar la mascareta obligatòria i es formulen 11 denúncies per incompliment de les ordenances municipals per diferents infraccions com ara, vulnerar l'horari de tancament establert o tenir música en funcionament causant molèsties als veïns.

La Policia Local d'Eivissa també ha intervingut en una alcoholèmia positiva, via administrativa, al conductor d'un vehicle que circulava de manera erràtica per l'avinguda d'Ignasi Wallis a les 02.55 hores. Després de fer la prova d'alcoholèmia, els resultats han estat 0,53 mg/l i 0,39 mg/l respectivament.