Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha interposat dues denúncies i ha aixecat diligències judicials a dos conductors per circular sota els efectes de l’alcohol la passada nit. Un d’ells es va negar també a fer-se la prova d’alcoholèmia.

Els fets han ocorregut a l'avinguda 8 d’Agost, quan els agents han rebut un avís d’accident de circulació amb un vehicle que ha col·lidit contra la tanca delimitadora de la via causant danys materials. En realitzar-li la prova d'alcoholèmia, el conductor de 44 anys, ha donat un resultat de 0,79 i 0,74 Mg/l respectivament, per la qual cosa se li imputa un delicte contra la seguretat viària.

La Policia Local també ha denunciat a un conductor de 34 anys que circulava per Bartomeu Rosselló amb signes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Els agents li han requerit realitzar-se les proves d'alcoholèmia, al que s'ha negat rotundament. Per aquest motiu, se li imputa un delicte contra la seguretat del trànsit i s’han realitzat diligències judicials, quedant citat per a un Judici Ràpid.