Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Expo contes de NadalLa Biblioteca municipal de Can Ventosa ha organitzat a la sala Caganius una exposició bibliogràfica de contes i personatges nadalencs per a infants que s’emmarca dins el programa de Nadal de l’Ajuntament d’Eivissa.

La mostra compta amb títols clàssics de Nadal i altres històries vinculades amb els valors, l’hivern, el fred, la neu, els caganers o els castanyers. Entre els llibres que s’han exposat estan el conte d’hologrames ‘Un Nadal atrafegat’, ‘¿Dónde está Papá Noel?’, amb solapes de tela, ‘Els secrets del Pare Noel’, amb pop-ups per als més petits, ‘La carta als Reis’, ‘Es Nadal’, ‘En Banyeta i el caganer’, ‘L'Auró, el Saule i l'arbre de Nadal’ i ‘Els Reis Mags i els dolents dels contes’.

A més, a la sala Caganius de la Biblioteca hi haurà un arbre amb penjarolls que simulen núvols i flocs de neu que seran de color morat i grocs, com a simbologia del tema d'igualtat .

La mostra es pot visitar des del 4 de desembre fins al 5 de gener i els infants que vulguin podran emportar-se un llibre per a llegir a casa.

Amb motiu de les festes de Nadal, entre el 10 i el 18 de desembre, la Biblioteca Municipal farà també recomanacions de llibres a través de les seves xarxes socials, i els dies 4, 11 i 18 de desembre hi haurà contacontes virtuals a càrrec de Iolanda Bonet, Neus Montero, Meritxell Rius, Milagros Pierna i Emma Segura.