Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Museu Puget tancatEl Museu Puget tanca al públic des de demà fins al mes de gener per obres de millora i sanejament amb una inversió de 29.950 euros.

L’Ajuntament d’Eivissa portarà a termini les pròximes setmanes obres de millora i sanejaments al Museu Puget a la façana i la coberta. Els treballs suposen una inversió de 29.950 euros que estan subvencionats amb fons de Capitalitat atorgats pel Govern de les Illes Balears.

El termini d’execució de les obres és d’un mes. Per aquest motiu, les instal·lacions estaran tancades des de demà divendres 20 de novembre, amb l’objectiu de realitzar tasques de protecció de les col·leccions d’art del museu. Està previst que el Museu Puget reobri la primera quinzena del mes de gener de 2021.

El projecte consisteix en la demolició del repicat de la façana principal del museu per al seu posterior revoco amb morter de calç hidràulica i pintat. Així mateix, també es realitzaran reparacions a les muralletes de la coberta, que presenten esquerdes, entre d’altres feines.