Gener 16, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

PiscinaL'Ajuntament d'Eivissa ha decidit mantenir totes les instal·lacions esportives municipals tancades al públic durant els pròxims quinze dies, amb les excepcions dels clubs i esportistes de categoria estatal i autonòmica i de la categoria nacional que sí que podran disposar de les instal·lacions esportives.

L'Ajuntament d'Eivissa ha pres aquesta decisió per tal de reduir al màxim possible la mobilitat de les persones dins la ciutat. Les competicions esportives que se celebrin es duran a terme a porta tancada, sense públic, durant aquest període de quinze dies a tot el municipi.

Només es permetrà l'entrada al recinte als esportistes de cada equip, cos tècnic, cos arbitral, personal de la instal·lació esportiva i als mitjans de comunicació que ho acreditin. Tots hauran de complir les mesures sanitàries vigents i de distància personal.

Pel que fa als centres esportius privats es manté l'aforament del 25% i un màxim de 5 persones en grup tal com assenyala el BOIB publicat avui 1 d'octubre.