Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL'Ajuntament d'Eivissa afavoreix el teletreball als treballadors i treballadores per tal d'evitar desplaçaments mentre estiguin en marxa les mesures de mobilitat restringida dins la ciutat.

L'Ajuntament d'Eivissa afavoreix, de manera temporal, la modalitat de teletreball entre els treballadors i treballadores del consistori per tal de limitar al màxim els desplaçaments dins la ciutat en atenció a les noves mesures de control de la COVID-19 que s'implementen a partir de divendres a les 22 hores per part de la Conselleria de Salut.

El treball per via telemàtica serà voluntari i reversible i s'hi poden acollir tots els treballadors i treballadores de l'Ajuntament d'Eivissa i els seus Patronats, a excepció d'aquells llocs de treball que sigui impossible d'executar de forma no presencial.

Els responsables dels diferents departaments decidiran en funció de les sol·licituds, el personal mínim que ha de fer el treball de manera presencial i quin el treball a distància, que podrà ser rotatori sempre que ho permeti l'organització del departament.

Per a la regidora de Recursos Humans de l'Ajuntament d'Eivissa, Estefania Torres, 'des de l'Ajuntament d'Eivissa s'havia estat treballant molt i ja es va provar el funcionament de l’administració durant l’estat d’Alarma. Consideram que estam preparats per assumir el teletreball donat que ja treballem amb expedients i signatures electrònics des de fa molt de temps Aquest fet, tenir una administració electrònica, ens permet seguir donant servei a la ciutadania i poder facilitar als nostres treballadors i treballadores la modalitat de teletreball'.

La mesura serà aplicable a partir del dilluns dia 5 d'octubre i fins que finalitzin les mesures de mobilitat restringida del municipi d'Eivissa.