Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ple ordinariEl Ple de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat els convenis col·lectius dels treballadors i treballadores dels Patronats d’Esports i del Patronat de Música.

Amb aquesta aprovació, els treballadors i treballadores dels patronats compten amb el seu primer conveni col·lectiu que equipara les condicions laborals i socials d'aquest col·lectiu a la resta de treballadors del personal funcionariat i laboral de l'Ajuntament d'Eivissa.
Les principals millores que fixen els dos convenis són l'equiparació de les condicions laborals i condicions socials que equipara a aquests treballadors a la resta de col·lectius laborals de l'Ajuntament d'Eivissa.

Des de la creació del Patronat de Música, els treballadors i treballadores no havien disposat d'un conveni propi. Amb l’aprovació del nou conveni del Patronat d’Esports i el del Patronat de Música, els tres patronats Municipals, de Música, d'Esports i el Patronat del MACE, disposen d'un conveni propi.

També ha quedat aprovat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Eivissa i el Consell Insular d’Eivissa per a la concessió de l’edifici municipal Sa Consigna o Sanitat Exterior, propietat d’aquest consistori a favor del Consell Insular d’Eivissa per a la creació del Museu de la Mar.

Per finalitzar, s’ha aprovat per unanimitat, una declaració institucional amb motiu de la commemoració del 23 de setembre, Dia internacional contra l’explotació sexual i la tracta de dones, nens i nenes.

Enllaç a:
· Declaració institucional 23 de setembre, Dia internacional contra l’explotació sexual i la tracta de dones, nens i nenes en pdf