Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa denuncia cinc locals de restauració i aixeca 46 actes durant el cap de setmana per incomplir les normes sanitàries per prevenir la COVID-19.

La Policia Local d'Eivissa ha denunciat aquest cap de setmana cinc locals de restauració per incomplir les normes sanitàries establertes a la normativa per prevenir la COVID-19. Quatre de les denúncies s'han posat perquè els cambrers i cuiners no portaven la mascareta obligatòria a l'establiment. L'altra denúncia ha estat per no respectar l'horari de tancament de les 1.00 hores.

Durant el control durant el cap de setmana a les zones de Vara de Rey, plaça del Parc i Passeig de ses Pitiüses, els agents han aixecat 46 actes a vianants. D’aquestes, trenta-dos han estat per no portar la mascareta i 14 per fumar en la via pública.

La Policia Local d’Eivissa també ha tancat els parcs del municipi, amb motiu de les noves mesures establertes a la resolució de la Conselleria de Sanitat i Consum del divendres 11 de setembre.