Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajudes escoletesL'Ajuntament d'Eivissa habilita una nova línia d'ajudes per pal·liar els efectes econòmics provocats per la crisi sanitària de la COVID-19. Es tracta de 250.000 euros destinats a famílies amb infants matriculats a escoletes del municipi.

Les famílies podran rebre una quantia mensual màxima per infant de 250 euros, en cas de tenir serveis extra com matinera, menjador o tardana fins a 350 euros. Pel que fa a la quantia anual màxima per unitat familiar serà de 1.400 euros per infant i en el cas de famílies nombroses, monoparentals, infants amb discapacitat, situacions de violència de gènere o altres situacions d'especial vulnerabilitat reconeguda tindrà un màxim de 1800 euros.

La tinenta d'alcalde, Carmen Boned ha explicat que "sumam una nova línia d'ajudes des de l'Ajuntament d'Eivissa, en aquest cas destinada l'educació 0-3 anys, una etapa molt important per al desenvolupament dels infants". Boned també ha destacat que "no volem deixar ningú enrere i des de l'Ajuntament i Benestar Social estam fent un esforç important per reduir el fort impacte econòmic que està provocant la pandèmia de la COVID-19".

La poden sol·licitar les famílies residents al municipi amb menors a càrrec d'entre 0-3 anys; amb algun dels membres del nucli familiar en situació d'atur o afectat per un ERTE/ERTO; que tenguin una antiguitat mínima d'empadronament de 18 mesos, amb infants matriculats durant l'any 2020 a centres públics o privats homologats i ingressos mensuals de la família o nucli de convivència no superiors a quatre vegades l'IPREM mensual de 2020 durant l'any 2020.

El telèfon habilitat per a la sol·licitud de l'ajuda és el 971 397 547, també es pot enviar un correu electrònic amb les dades personals i de contacte al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i des de l'àrea de Benestar Social es posaran en contacte telefònic. Es recomana indicar la franja horària en que és millor trucar.

L'Ajuntament d'Eivissa ha habilitat fins ara altres línies d'ajudes destinades a persones afectades per la COVID-19, com les ajudes d'habitatge amb fins a 500.000 euros dels quals ja s'han atorgat més de 500 ajudes i al voltant de 400.000 euros, les ajudes a autònoms amb fins a 1,2 milions d'euros o les ajudes a estudiants universitaris i de Formació Professional, on l'ajuda ha passat dels 10.000 als 90.000 euros.