Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local denuncia 7 establimentsLa Policia Local d'Eivissa ha inspeccionat aquesta nit passada, en coordinació amb els inspectors de la Conselleria d'Interior i Emergències Govern Balear, un total d'11 establiments, situats en les diverses zones d'oci nocturn del municipi, controlant les restriccions aprovades pel Consell de Govern el 19 de juny per a fer front a la crisi sanitària de la COVID-19.

En total es van denunciar a 7 establiments per diferents infraccions, com ara l'incompliment de les mesures de seguretat i distanciament, no portar la mascareta obligatòria per part del personal treballador dels establiments, manca de dispensadors d'hidrogel, superar l'aforament permès.

Accident amb atropellament

La Policia Local d'Eivissa també va actuar, ahir a les 20 hores de la tarda en un accident. La Policia Local va rebre l'avís del servei d'emergències 112 que va comunicar que s'havia produït un accident de circulació amb atropellament de dues persones, en el pas de vianants situat a l'avinguda de la Pau.

Fins al lloc es van desplaçar una UVI mòbil, una ambulància de Suport Vital Bàsic i la Unitat Policial Judicial de Trànsit de la Policia Local d'Eivissa. Les causes del sinistre s'estan investigant, però pel que sembla el turisme circulava per l'Av. De la Pau direcció Av. De Sant Joan, quan en arribar a l'altura del pas de vianants, regulat per semàfor, degudament senyalitzat amb senyals horitzontals i verticals lluminoses, va atropellar als dos vianants. Un dels vianants anava en una cadira de rodes i tots dos van ser traslladats a la Policlínica del Rosari.

Es va sotmetre al conductor del turisme a les proves d'alcohol i drogues, que van llançar un resultat negatiu en ambdues ocasions.