Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Centre CatalàL’Ajuntament d'Eivissa i l’Institut d’Estudis Baleàrics signen un conveni per cobrir les despeses de funcionament del Centre de Català d’Eivissa durant 2020. 

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i el director de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), Mateu Alexandre Malondra, han signat un conveni de col·laboració pel qual l’Ajuntament d’Eivissa cobrirà part de les despeses de funcionament del Centre de Català d’Eivissa durant aquest any 2020.

El conveni suposa una subvenció de l’Ajuntament d’Eivissa d’una quantitat d’11.880 euros. Les despeses de funcionament d’aquest centre, que organitza cursos, seminaris i conferències relacionades amb la formació lingüística, es preveu que siguin d’un import màxim de 36.000 euros enguany, pel que l’aportació del consistori suposa un 33% de la despesa total prevista. L’IEB assumirà una quantitat de 12.240 euros i la resta de la despesa, altres 11.880 correspon al Consell d’Eivissa.

La intenció amb aquest acord de col·laboració és ajudar a promoure l’ús del català i donar suport a les activitats organitzades al Centre de Català d’Eivissa, que treballa per formar en aquesta llengua i per afavorir que cada vegada siguin més els ciutadans i ciutadanes que la utilitzin amb normalitat.