Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

UD IbizaEl balcó de l'Ajuntament d’Eivissa llueix des d'avui la bandera de la UD Ibiza amb l’escut i els colors de l’equip com a mostra de suport de la ciutat, que aquest dissabte juga el primer partit d’ascens a Segona Divisió A.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora d’Esports, Elena López, han participat en l'acte en el qual s'ha penjat la bandera.
Des de l’Ajuntament d’Eivissa es vol llançar un missatge de suport a tot l’equip directiu i jugadors que afronten el transcendental partit d’aquest diumenge. ‘Aquesta ha estat una gran temporada per a UD i estem tots i totes molt il·lusionats en aquest partit del play off.

Dessitjam a tots els jugadors molta sort i que continuïn jugant amb la professionalitat i l’energia que caracteritza a aquest equip’.

També es vol mostrar el suport de l’Ajuntament d’Eivissa a la resta d’equips de l’illa d’Eivissa que afrontaran als propers caps de setmana els diferents partits d’ascens a altres categories.

Per la seva banda, la regidora d’Esports, Elena López, es desplaçarà demà fins a Màlaga per a donar suport a la UD Ibiza.