Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

deivissacasa.comEl centre comercial en línia deivissacasa.com impulsat per l’Ajuntament d’Eivissa en col·laboració amb la PIMEEF comença a funcionar amb més de 10.000 productes i més de 40 comerços de tota l’illa.

El centre comercial en línia deivissacasa.com, impulsat por l’Ajuntament d’Eivissa amb la col·laboració de la PIMEEF i cofinançat per la Unió Europea amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), ha començat a funcionar aquest divendres a les 12 h oferint més de 10.000 productes de més de 40 comerços de tota l’illa.

Com a primera mesura promocional, l'Ajuntament ha llançat una oferta per als 100 primers clients que facin una comanda superior a 15 euros, que rebran un val de descompte de 10 euros per a una segona compra també superior a 15 euros. El descompte és compatible amb qualsevol altra oferta del comerç i es podrà usar fins a finals del mes de juny.

Aquesta nova plataforma de compres de proximitat, pionera en Balears, compta amb negocis de tot tipus, botigues d'alimentació, roba, calçat, artesania, papereria o establiments de menjar a domicili, entre d’altres. Funcionarà com la resta de plataformes conegudes, de tal manera que qualsevol comprador pot fer una selecció de productes que rebrà directament a casa. L’Ajuntament d’Eivissa es fa càrrec de les despeses d’enviament dels productes.

Des de les regidories de Promoció Econòmica i Modernització i Comerç recorden que amb deivissacasa.com es pretén donar un impuls a l'economia de la ciutat i ajudar els comerços locals a rellançar el seu negoci adaptant-se a la situació actual.

deivissacasa.com ha despertat l'interès de molts negocis tradicionals que han fet un gran esforç per actualitzar-se i poder vender de forma on-line. Una tasca que han dut a terme amb la col·laboració de la Direcció General d'Innovació del Govern de les Illes Balears, que ha prestat el seu suport als comerços per a la seua digitalització.

 Enllaç a:
· deivissacasa.com