abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Platja d'en BossaL’objectiu és realitzar les obres durant la pròxima tardor.

L’Ajuntament d’Eivissa ha acollit la reunió de la comissió de seguiment del projecte de renovació i millora del tram de la zona de platja den Bossa, que afecta als municipis d’Eivissa i de Sant Josep de sa Talaia, encapçalada pels alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, l’alcalde de Sant Josep, Josep Marí Ribas, i els tinents d’alcalde d’Urbanisme d’Eivissa, Elena López, i de Sant Josep, Ángel Luis Guerrero.

Durant la reunió de la comissió de seguiment, s’ha donat el vist i plau al projecte bàsic de remodelació i es continua treballant en el conveni per a que l’Ajuntament d’Eivissa faci l’encomana de gestió a l’Ajuntament de Sant Josep que serà el que contractarà el projecte d’execució i licitarà les obres amb l’objectiu de que aquestes es realitzin durant la pròxima tardor.

Aquest projecte s’emmarca en la inversió de 1,6 milions d’euros que el Govern de l’Estat va comprometre dins de les accions per a minimitzar els efectes de la fallida de Thomas Cook.

La inversió es destinarà a la renovació de l’avinguda principal de platja den Bossa, del tram que transcórrer des de l’Hotel Algar, a l’avinguda Pere Matutes Torres i el final dels carrer de la Murtra, ja al municipi de sant Josep.

El projecte contempla la renovació completa de l’avinguda, voreres, asfalta mobiliari urbà, amés del soterrament de les esteses de serveis, en el tram que comparteixen els dos municipis.

Aquest projecte ja ha estat consensuat amb la Federació Hotelera i les associacions de veïns de platja den Bossa.