Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Districte 07800L’Ajuntament d’Eivissa comença el repartiment de 10.000 bons d’una hora d’aparcament gratuït entre les empreses i comerços de la ciutat.

Les regidories de Comerç i de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa posen en marxa el repartiment de 10.000 bons d’una hora d’aparcament gratuït perquè les empreses i comerços de la ciutat d’Eivissa els reparteixin a la seua clientela. D’aquesta manera, els comerços podran entregar aquests bons entre els seus clients que obtindran una hora d’aparcament gratuït als aparcaments de CETIS, es Pratet i Mercat Nou d’Eivissa.

L’objectiu d’aquesta mesura és incentivar la compra al petit comerç i la dinamització de les empreses de la ciutat ja que es facilita la gratuïtat de l’aparcament durant una hora per fer gestions o comprar al petit comerç dels barris de la la ciutat.

S’han realitzat 5.000 bons per als aparcaments de CETIS i 5.000 més per a l’aparcament d’Es Pratet. Pel que fa a l’aparcament del Mercat Nou, amb un ticket de compra a establiments de la zona, el client justificarà el descompte d’una hora a l’aparcament, nomès en horari de tarda. Cada una de les empreses i comerços interessats pot sol·licitar 25 bons per a un aparcament per als seus clients.

Totes aquelles empreses i comerços que desitgin poder disposar d’hores d’aparcament gratuït per lliurar als seus compradors i clients els poden sol·licitar adreçant-se a la pàgina web www.districte07800.cat on trobaran un full d’inscripció per sol·licitar els bons d’aparcament gratuït.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració dels aparcaments CETIS i Es Pratet.