Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Emocions des de la finestraLa regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Eivissa, ha llançat un concurs de fotografia amb el nom 'Emocions des de la finestra' dirigit a joves del municipi d'Eivissa de fins a divuit anys i amb l'objectiu que expressen les seves emocions durant el confinament.

La regidora de Joventut, Claudia Cotaina, ha assenyalat que "tot i que la situació de confinament que estem vivint podem seguir essent creatius i per això animem a tots els joves i les joves a participar en aquest concurs". A més ha explicat que per a participar han de "compartir alguna fotografia que a més expressi alguna emoció feta des de la finestra, terrassa o balcó".

Els participants hauran de posar una frase que defineixi la seva imatge i enviar-la al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. entre els dies 20 i 30 d'abril. La fotografia ha de ser amb el mòbil i enviar-se en format jpg. Es premiarà l'originalitat, la qualitat de la fotografia i el que transmet.

Una vegada que finalitzi el termini de presentació de fotografies, un jurat designat per l'Ajuntament i compost per persones especialistes en la matèria i la regidora de l'àrea de Joventut, seleccionarà les imatges guanyadores, que s'anunciaran a través de les xarxes socials de Vila Jove. A més, les guanyadores rebran un correu electrònic. S'estableixen dos premis, un a la millor fotografia, el guanyador del qual s'emportarà una tablet i una segona millor fotografia, premiada amb un altaveu intel·ligent amb Alexa. L'entrega de premis es realitzarà una vegada acabi el confinament.

Enllaç a:
· Bases en pdf