Gener 25, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Fira d'Estocs 2019Aquest diumenge 17 de novembre tindrà lloc la setena edició de la Fira d’estocs a la plaça d’Antoni Albert i Nieto, una iniciativa de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa amb la col·laboració del Consell d’Eivissa i la PIMEEF.

La fira, que es va haver d’ajornar el passat mes d’octubre degut a les previsions meteorològiques adverses, es celebrarà aquest diumenge 17 de novembre a partir de les 10.00 hores del matí.

La Fira d’estocs comptarà amb un total de 20 comerços on es podrà trobar roba d’home, de dona, esport, calçats i complements, articles de regal, roba per a la llar, roba de nens, productes a granel i ecològics, entre altres.

La Fira obrirà les seves portes a les 10 hores i tancarà a les 19.30. Hi haurà degustació gratuïta de productes locals, coques variades, flaó i orelletes entre les 14 i les 15.30 hores a la Carpa de l’Ajuntament. El públic infantil comptarà amb tallers d’animació i jocs amb monitors, així com un castell inflable amb monitors de guarda. El programa de la jornada inclou les actuacions a les 12 hores del grup d’Eribertho Cruz de música cubana. A les 17 hores serà el torn del rock acústic amb el duo format per Nat&Cris

En aquesta Fira, PIMEEF comptarà amb una parada en la que informarà del projecte de la creació d’una targeta de fidelització del comerç de proximitat, i que permetrà als compradors obtenir descomptes en els comerços que hi participen. Aquesta iniciativa de PIMEEF compta amb el suport de l’Ajuntament d’Eivissa, i està previst que es posi en funcionament durant aquest últim trimestre de l’any.