Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Casa BronerLa Casa Broner serà la protagonista demà 11 de setembre a les xarxes socials d’'Iconic Houses', una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu donar a conèixer i protegir una sèrie de cases reconegudes per la seua qualitat artística i arquitectònica i que, a més, estiguin obertes al públic.

Així, a les xarxes de Facebook, Instagram i Twitter d’'Iconic Houses', la Casa Broner serà reconeguda com a House of the Day, amb un post diari en anglès amb una galeria fotogràfica i una breu descripció de les característiques de l’edifici. L’actualització amb la Casa Broner no s’efectuarà fins les 19 hores d’aquest dimecres, perquè les xarxes 'Iconic Houses' segueixen l’ús horari de la costa oest dels Estats Units.

'Iconic Houses' és una xarxa internacional que va néixer l’any 2012 per iniciativa d’una sèrie de cases-museu, i que s’ha ampliat per convertir-se en una plataforma professional sobre la conservació i restauració d’edificis emblemàtics d’arquitectura moderna, així com d’iniciatives per museïtzar aquests espais i donar-los a conèixer al gran públic.