Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalDetinguda la conductora del Hummer que va causar danys a set cotxes estacionats al carrer Aragó aquesta setmana i que després del sinistre va fugir a tota velocitat.

La Policia Local d’Eivissa va poder detenir ahir, després d’una investigació que va permetre la seva identificació, a la conductora del Hummer que va causar danys a set vehicles estacionats al carrer Aragó, el passat dia 14 de novembre, passades les 13 hores, i que després del sinistre va fugir a tota velocitat.

Segons va manifestar la dona, de 42 anys i resident a l’illa, en la declaració als agents després de la seua detenció, anava distreta parlant per el seu telèfon mòbil en el moment en que va perdre el control del tot terreny, amb el què primer va envestir dos cotxes estacionats a la banda dreta del carrer i després va rebotar contra la marge esquerra, causant danys a uns altres cinc vehicles. L’accident es va produir a l’alçada d’Almacenes Aragón.

Després de declarar a les dependències policials, la conductora va ser posada en llibertat acusada d’un delicte contra la seguretat del trànsit pel que haurà de respondre davant la justícia quan sigui citada, després que es valorin els quantiosos danys que va causar per part dels pèrits, fet que pot demorar el seu judici, segons han explicat fonts policials.