Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Fira estocs28 establiments comercials participen aquest diumenge dia 14 d’octubre en la cinquena Fira d’estocs que tindrà lloc a la plaça d’Antoni Albert i Nieto.

La regidora de Comerç, Glòria Corral i la vicepresidenta del Consell Insular, Marta Diaz, han presentat aquest mati la cinquena edició de la Fira d’estocs del municipi d’Eivissa que tindrà lloc aquest diumenge dia 14 d’octubre de 10 a 19 hores a la plaça d’Antoni Albert i Nieto.

En aquesta convocatòria s’han inscrit uns 28 comerços de la ciutat entre els quals hi trobem roba d’home, de dona, roba d’esport, calçat i complements, articles de regal, roba de casa, roba de nens i fins i tot una llibreria. La inscripció estarà oberta fins avui a les 14 hores. 

També hi haurà estands d’alimentació i beguda que vendran els seus productes des de les 10 fins les 19 hores.
A més a més de tots els productes d’estoc, s’ha programat una jornada amb actuacions musicals, degustació gratuïta de productes locals i tallers d’animació i joc que es celebraran  a la carpa municipal. Els infants també podran gaudir de castells inflables i hi haurà monitors de guarda.

Per a la regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, ‘aquesta cinquena Fira d’Estocs, en que cada vegada s’inscriuen més establiments de la ciutat i molts d’ells repeteixen perquè saben que és tot un èxit, és una bona oportunitat per a treure tot el material de temporada en una jornada lúdica i de feina’.

Per a la vicepresidenta del Consell Insular, Marta Diaz, ‘aquestes iniciatives sempre ajuden al petit comerç a rentabilitzar la inversió del principi de temporada i ajuden als ciutadans a trobar productes de qualitat a un molt bon preu’.

El programa serà el següent:
10h a 13h Jocs, tallers infantils i castells inflables.
A les 12 h Inauguració i concert de Voximusic. Rock and Soul
13h a 15.30h Degustació de producte local a la carpa de l’Ajuntament
15.30h a 17.30h Jocs infantils.
17.30h a 18.30h Actuació musical.
19h Tancament de la Fira d’estocs.

Enllaç a:
· Tall de veu de la regidora de Comerç, Gloria Corral