Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Millores Platja d'en BossaS’han millorat les infraestructures de la zona al voltant de l’associació de veïns i pistes esportives i s’ha adequat una zona verda. La zona verda, situada a l’avinguda de Pere Matutes Noguera, disposarà de zona de descans, dues taules de pícnic i un nou pipi-can.

La Regidoria d’Urbanisme i Vies Públiques i la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa han dut a terme de forma conjunta una sèrie d’actuacions a Platja d’en Bossa per millorar les infraestructures del barri.

Des del departament d’Urbanisme i Vies Públiques s’ha realitzat una actuació inicial per arreglar la zona al voltant del local de l’associació de veïns i les pistes esportives. Aquesta actuació ha consistit en pintar l’escenari, les escales i el local de l’associació. Aquestes tasques han estat realitzades per personal contractat a través del programa del SOIB de persones aturades de llarga durada.

D’altra banda, des de Medi Ambient s’han dut a terme tasques de poda, adequació dels jardins i l’eliminació de males herbes de les jardineres i zones comunes.

Paral·lelament a aquesta actuació inicial, a Platja d’en Bossa continuen les obres del nou parc infantil del carrer de Federico García Lorca. Aquestes obres es troben actualment al 50%. La fase que queda per realitzar és la col·locació del cautxú al terra i la instal·lació dels jocs infantils.

A més, s’ha realitzat una altra actuació consistent en el condicionament de la zona verda situada a l’avinguda de Pere Matutes Noguera, on s’ha posat un pipi-can, s’han arreglat tots els jardins i s’ha habilitat una zona de descans on també hi ha 2 taules de pícnic. El condicionament d’aquesta nova zona verda per al municipi ha costat 22.201 euros i té 1.552,47 m².