Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Logo TOCULa regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat dos cursos de formació del voluntariat, el primer dels quals comença aquesta tarda, amb l’objectiu de oferir tallers i cursos de formació al teixit voluntariat que participa a diferents esdeveniments que es realitzen a la ciutat d’Eivissa.

La regidora de Participació Ciutadana, Carmen Boned, ha explicat que són cursos adreçats i enfocats a que el voluntariat pugui tenir una formació, “es tracta d’una primera passa per a la formació dels voluntaris que participen en diferents esdeveniments que s’organitzen a la ciutat”. Els tallers de formació seran impartits per l’Associació de Voluntaris d’Eivissa i per l’associació TOCU Teràpia Ocupacional que treballa per a oferir diferents serveis a persones amb diversitat funcional a Eivissa. Ambdós associacions son les encarregades d’impartir els tallers presencials que tindran lloc, avui i els propers dies 17 i 18 de novembre.

Al primer curs de formació de voluntariat, impartit per l’Associació de Voluntaris d’Eivissa i al que s’hi han apuntat ja una quinzena de persones, s’oferirà una xerrada sobre el fet del voluntariat i dels diferents tipus del voluntariat així com les eines bàsiques a desenvolupar en l’àmbit de l’acció solidària. També tindrà lloc un col·loqui per tal d’explicar diferents experiències al voltant del voluntariat . El taller comença aquesta tarda a les 19:00 hores a l’aula polivalent de la Piscina de Can Misses.

El segon curs, impartit per l’associació TOCU Teràpia Ocupacional, es desenvoluparà els dies 17 i 18 de novembre de 18:00 a 20:30 hores a l’aula polivalent de la piscina de Can Misses i es tracta d’un curs adreçat a totes aquelles persones interessades en realitzar voluntariat en sortides amb persones amb necessitats especials.

Els continguts d’aquest segon taller van des de l’aprenentatge del voluntariat en una sortida d’oci, el tractament del col·lectiu de persones amb necessitats especials i pautes i indicadors a tenir en compte durant l’activitat així com els trasllats i la utilització dels dispositius necessaris per a dur a terme aquest tipus d’activitat.

Les persones interessades en participar en la formació del segon curs de voluntariat en sortides amb persones amb necessitats especials es poden inscriure a través de l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé físicament al departament de Participació Ciutadana al primer pis de l’edifici del CETIS, al carrer Canàries nº35.