Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Informació obres Vara de ReyAvui ha començat la campanya d'informació relativa al començament de les obres de peatonització del passeig de Vara de Rey, plaça del Parc i el seu entorn.

Durant els propers tres dies, un equip d'informadores, recorrerà el centre de la ciutat donant a conèixer a comerciants i veïns, el començament de les obres previst per al proper dilluns dia 10 d'octubre a les 8:00 hores del matí.
El primer dia es preveu el tancament al trànsit rodat de la part central del passeig i els dos carrils de circulació. Durant les properes dos setmanes, les voreres laterals del passeig quedaran obertes per als vianants i es tancaran en funció de les necessitats de l'obra, quedant sempre assegurat l'accés als domicilis i establiments comercials de la zona.
En la primera fase de les obres no canvien els accessos al barri de la Marina i Dalt Vila i es mantenen pel carrer Jaume I.

 

La sortida al Port d'Eivissa i Avinguda de Santa Eulària es farà pel carrer de Bartomeu Vicent Ramón, que ha canviat de sentit en direcció sortida.

El trànsit a l'Avinguda d'Ignasi Wallis ja ha quedat restablert i, al primer tram, el mes proper al passeig de Vara de Rey, es circula en direcció Sant Antoni. Durant les obres de canvi de sentit a Ignasi Wallis s'han adequat 90 aparcaments per a motocicletes i 25 aparcaments per a vehicles, 20 a Ignasi Wallis i 5 a Bartomeu de Roselló. A més s'ha adequat un espai per a càrrega i descàrrega i una illa de contenidors amb totes les fraccions de reciclatge.
Per altra banda, a partir del dilluns 10 d'octubre i durant tot el temps que duri l'obra, hi haurà personal de l'empresa constructora a la zona per aclarir qualsevol dubte entre els comerciants i veïns. Així mateix s'ha habilitat un correu electrònic per a resoldre dubtes als veïns i comerciants, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Recordar que a la pàgina web de l'ajuntament d'Eivissa, www.eivissa.es, s'ha posat a disposició de les persones interessades un butlletí per tal d'informar sobre les obres que es produiran durant aquest hivern al municipi d'Eivissa. 

Enllaç a:
· Plànol de circulació i obres