MACE

The arbitrated solution for the architect of the project and director of the work, Victor Beltran Roca analyzes seriously the planning in the area and it is at the filling of the Bastion the optimal possibility to make room for the museum's needs without overwhelming the urban landscape with new volumes.

Therefore the appendix, is a building that grows down instead of doing it in high overhead and it takes advantage of natural light. The meeting between the old and new buildings is orchestrated wisely and without harm to one on another and the audience immediately distinguish them from outside. Once inside the two spaces are connected through content, exhibitions and services, the light, the floor and the solution found by the walls.

Link to:
· Floor plan levels -1 & -2
· Floor plan levels 0 & 1
· Floor plan levels 2 & roof