• 1
  • 2

El Centre de Creació Jove de l'Ajuntament d'Eivissa (C-19) oferta una programació cada trimestre que inclou un seguit d'activitats i tallers per als més joves.
Es tracta d'un programa variat i multidisciplinar que té per objectiu oferir una programació atractiva per als més joves i oferir-lis un espai de trobada on poder passar-ho bé de forma saludable.

La proposta d'activitats inclou cursos de diferents disciplines artístiques i de formació en idiome. També es podran practicar diverses disciplines com dansa, pilates, ioga, ball Bollywood...
Pel que fa al teatre, es continua amb els cursos de teatre infantil i juvenil.
També hi ha diferents tècniques de pintura i arts plàstiques i classes de robòtica educativa i multimèdia.
La programació del C-19 incorpora també diferents propostes per als joves a la tarda, entre 16:30 i 20.30 hores, on cada tarda es realitzen activitats per a joves d'entre 12 i 17 anys de manera gratuïta entre les que destaquen tallers de cuina, classes de repàs, experiments, break-dance.

El C19  realitza activitats divertides i originals per a nens i nenes d'entre 8 i 12 anys els dissabtes al matí, entre les 10 i les 13 hores, on els més petits fan manualitats, jocs, pintura i sortides culturals. Les matrícules per als cursos encara estan obertes.

Horari del centre:

De dilluns a divendres de 09.00 a 13.00 h i de 16.30 a 20.30 h.
Dissabtes obert només per als programes d'oci Dissabtes al C19 i VilaJove Nit; diumege tancat.

Enllaç a:
· Reglament d'us C19
· M-170 - Sol·licitud d'activitat
· M-217 Sol·licitud de cessió d'espai per a activitat

Ajuntament de la ciutat d'EivissaAjuntament d'Eivissa - Servei d'Atenció a la Ciutadania
c. de Canàries, 35 - Edif. CETIS
tel: 971 397 600
e-correu: sac@eivissa.es