Documentació a entregar
− document que acrediti tenir la part teòrica del curs de monitor/a aprovada
− Còpia del Dni, s’ha de tenir 18 anys o més.
− Cv amb dades de contacte.
− Horari preferible de pràctiques

PROGRAMACIÓ DISPONIBLE PER FER-LES

SETMANA DE JUNY – SETMANA SANTA
La darrera setmana de juny i durant el període de vacances de Setmana Santa, en la que els nens i nenes no tenen ni escola ni activitats, el C19 o Can Tomeu. Es tracta d'una setmana d'activitats variades com treballs manuals, música, excursions, etc. en la que els nens i nenes gaudiran compartint amb altres companys. És per a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, es durà a terme en el C19/Can Tomeu i en horari de 8.30h a 14.30h.
Aquest any és:
- Del 18 al 23 d’abril.
- del 23 al 30 de juny.

ESCOLA D'ESTIU
L'Escola d'Estiu que proposem és des dels 3 anys fins als 14. Al llarg de tot l'estiu es faran activitats relacionades amb l'esport, treballs manuals, excursions, etc., i a més aniran una vegada a la setmana a la platja i a la piscina. A través de les activitats, aniran treballant cada dues setmanes diferents competències socials (identitat personal, autoestima, etc.). A més, compartiran grup amb els nens i nenes de necessitats especials, fomentant així un espai educatiu inclusiu.

L'horari general es de 7.30h a 15.30h, amb la possibilitat de vindre en horari de 9 a 14 també.

OCI INFANTIL – DISSABTES AL C19 (octubre a juny)
És un programa d'oci alternatiu pels joves de 8 a 12 anys els dissabtes de matí de 9.00 h a 14.00 h. Els nens majors d'aquesta edat no poden assistir al programa.

Aquest programa té dos objectius de caire diferent, per una banda pretén donar opcions d'activitats saludables als més joves i que no es quedin davant l'ordenador o al sofà i, per l'altre costat, donar un respir als pares i mares que treballen els dissabtes. Durant el matí realitzem activitats del caire: Tallers, jocs, balls...

Es realitza un registre d'usuaris, amb una fitxa que ha de ser emplenada per una persona adulta. Totes les dades passen a un base d'accés de la Regidoria. Abans d'accedir a la zona d'activitats, els joves han de confirmar la seva assistència a la persona que estigui en porta.
Qualsevol infant pot assistir. L'únic que demanem es que la persona responsable del menor empleni la fulla d'inscripció i les autoritzacions (important)
L' entrada es realitza entre les 9.45 h i les 10.15 h del matí, més tard d'aquesta hora la porta romandrà tancada. La sortida es realitza cap a les 13.00 h i a les 13.15 h.
Els monitors han d'estar en el centre a les 9.00 per preparar la activitat i la sortida dels monitors es a les 14.00 h, una vegada que tot el centre quedi recollit.
Totes les activitats seguiran els principis d'educar en base al respecte, la tolerància i la diversitat.
Tots els monitors, també els de pràctiques sabran en tot moment quines són les seues funcions i responsabilitats.

DESCOBREIX EL C19 – Activitats juvenils
Descobreix el C19 (gratuït) 12-17 anys
De dilluns a divendres, de 16.30 h a 17.30 h, “Jo no pas, jo repàs!”, a més de cada dia fins les 20.30 hi ha una programació específica.

VilaJove Nit (gratuït) +13 anys
Activitats temàtiques per a un oci saludable, els dissabtes de 16 h a 22 h a càrrec d’associacions juvenils i personal propi del C19. Cada mes tindrem jornades de jocs de rol, otaku i K-pop. Tota la programació a les xarxes socials.

Activitats infantils i juvenils de Nadal. (gratuït) 6-17 anys
Dies de les vacances de Nadal, pel matí, pels infants de 6 a 12 anys i de 9 a 14h i per la tarda només per joves de 13 a 17 anys i de 16.30 h a 20.30 h al C19. Programació específica de Nadal, jocs, concursos, música i molta creativitat.

FUNCIONS DE LA PERSONA EN PRÀCTIQUES
− Control del material del centre i col·laborar amb els monitors en la preparació de les activitats.
− Vetllar pel bon ús de les instal·lacions, així com del material per optimitzar el servei.
− Col·laborar amb els monitors en tot el necessari per vetllar per un clima de seguretat per a tots els participants.
− Informar a la coordinadora de qualsevol imprevist o problemàtica que pugui sorgir i afectar al centre, als serveis oferts o als usuaris.
− Realitzar i executar una programació per poder avaluar el que s'ha aprés.