• 1
  • 2

Els campaments son una activitat, la qual pretén apropar als infants a la natura. Es dur a terme en dos variants campament amb pernoctació, on els infants entren, per exemple un dilluns i acaben un dissabte; i el campament urbà on els infants entren habitualment entre les 8 o 9 del matí i surten entre les 14 i les 16.30 si han optat per l’opció de menjador.
Aquest programa existeix per tal de donar cobertura al les necessitats de les famílies que no tenen possibilitat de fer se càrrec dels seus infants en períodes de vacances principalment durant els matins.


Es duen a terme durant ponts llargs o períodes de vacances escolars sempre excloent els mesos de juliol i agost.
Pel que fa als campaments que s’han fet fora de l’illa d’Eivissa, sempre, s’han buscat allotjaments destinats a cobrir de la millor forma les necessitats dels infants cases de colònies, hotels, albergs juvenils, etc. En anteriors edicions els infants han pogut visitar granges escoles a Mallorca i a Dènia, el Parc Natural de Cabrera o Dinópolis a Terol.

Pel que fa als campament que s’han fet dins de l’illa d’Eivissa, la Regidoria de Joventut compta amb una instal·lació privilegiada per dur a terme aquest tipus d’activitats, que és la Casa de Colònies de Can Tomeu al barri de Can Escandell.
Les inscripcions i els preus varien en funció del tipus de campament i la data en la qual es duen a terme. Sempre es publica puntualment la informació a la web de Vilajove.

Notícies

  • 1
Tens alguna idea o suggeriment que fer-mos?

Tríptic programació del C19 en pdf