• 1
  • 2

Es tracta d’una escola de caire educatiu basada en l’educació no formal on es treballa amb els infants valors d’una forma atractiva per a ells a través de tallers de manualitats, jocs, àrees, excursions i piscina. La nostra proposta passa per dotar a la nostra oferta d’activitats d’un clar caire educatiu; i es per això que s’inclouen a la nostra programació, les activitats pròpies del Pla Municipal sobre Drogues (PMD) on es treballen les principals habilitats socials que els nens han de obtenir per a un desenvolupament físic i psíquic adequats a les diferents edats. També s'inclou l'educació en valors que es posen de manifest a través de les programacions setmanals que els monitors preparen i que treballen com a matèries transversals en les aules.

Es tracta d'un programa d'oci educatiu que persegueix una integració real dels i les participants, que d'una banda és una opció per a aquells pares i mares que treballen els dissabtes de matí i, per l'altre costat, és una oferta divertida d'oci saludable pels nens i nenes del municipi.
La programació, composta d'esportius, manualitats, activitats diverses i excursions, fa una incidència directa a l'atenció a la diversitat i la tolerància a les diferències. Des de la Regidoria de Joventut creiem convenient treballar la integració social des de l'oci perquè a causa de la societat tan heterogènia en la qual vivim.

Es tracta d’una sèrie d’activitats de caire esportiu i lúdic basades en l’educació no formal on es treballa amb els i les joves valors d’una forma atractiva a través de tallers, jocs, excursions i sortides a la piscina i a la platja. La nostra proposta passa per dotar a la nostra oferta d’activitats d’un clar caire educatiu; i es per això que s’inclouen a la nostra programació, les activitats pròpies del Pla Municipal sobre Drogues (PMD) on es treballa de forma directa i indirecta la prevenció en el consum de drogues.
Està especialment concebut per tal de conciliar la vida laboral i familiar, cobrint les necessitats sociolaborals de les famílies durant els mesos d’estiu, ja que d’acord amb l’estructura social i econòmica d’Eivissa, l’activitat laboral de la majoria dels pares coincideix amb la finalització del curs escolar.

Aquest programa va destinats als joves de la Ciutat d’Eivissa d’entre 13 i 25 anys que volen tenir el seu punt de trobada al C19; un espai perfecte per potenciar la seua capacitat de creació i que posa el seu abast multitud de possibilitats d’oci.
Aquest espai estarà a disposició dels joves per dur a terme tallers, nits temàtiques, nits de competició de jocs, exhibició de pel·lícules, de teatre, mostres de creativitat; i totes aquelles propostes que ens arribin per part del jovent.
Es duu a terme entre els mesos d’octubre i maig durant els dissabtes en horari tarda nit (19.30 a 24.00) al centre de Carrer de Castella número 19.
Per participar és necessari formalitzar una inscripció amb les dades que es sol·liciten la primera vegada que s’assisteix, aquest tràmit és gratuït.

Els campaments son una activitat, la qual pretén apropar als infants a la natura. Es dur a terme en dos variants campament amb pernoctació, on els infants entren, per exemple un dilluns i acaben un dissabte; i el campament urbà on els infants entren habitualment entre les 8 o 9 del matí i surten entre les 14 i les 16.30 si han optat per l’opció de menjador.
Aquest programa existeix per tal de donar cobertura al les necessitats de les famílies que no tenen possibilitat de fer se càrrec dels seus infants en períodes de vacances principalment durant els matins.

Qui? Per joves d' entre 12 i 16 anys

Quan? De 9.30 a 13.30 de dilluns a divendres, els mesos de juliol i agost
Pots venir cada dia o només al taller que t'agradi

Què feim?
Excursions i esports d'aventura
Producció de música, taller de dj
Circ, malabars i teatre amb molt d'humor
Manualitats
Activitats d'habilitats socials

Quan m'he d'inscriure?
La informació sempre surt després de Setmana Santa, les pre-inscripcions i pagament solen ser a darrer d'abril, almenys s'ha de fer el pagament de la primera setmana.

Els tràmits es fan Online a l'enllaç que trobareu a www.vilajove.eivissa.es o al telèfon 971394424.

Quin preu té?
1 setmana ........... 24,68€
Tot el mes ...........  99,83€

El preu pot canviar d'un any a l'altre.