• 1

Joventut en líneaQuedatACasa i participa amb nosaltres en la programació juvenil en línea de la Regidoria de #Joventut d'#Eivissa

 
Des del #C19 volem seguir compartint les tardes amb vosaltres, per això, estarem cada dia disponibles i connectats a través de #Instagram per seguir amb els diferents tallers d'oci.  Aquest horari intenta donar resposta a les necessitats dels joves en aquesta nova situació, per això podreu escriure, podrem resoldre dubtes i ajudar-vos a organitzar el dia a dia, ja sigui a l'hora de fer deures o treballs el  DILLUNS i DIJOUS amb en Luis al taller de tècniques d'estudi. 
El DIMARTS, els alumnes de @tallermangaibiza podran realitzar la seva classe en horari habitual a través d'un canal privat que habilitarem demà.
 
També tenim propostes per participar en el taller d' #Anglès el DIMARTS I DIVENDRES amb n'Alex i Inés durant la tarda de 18h a 20:30.
 
Inés ens ajudarà a trobar webs educatives interessants i originals que ajudaran a treballar la #Creativitat el DIMECRES de 16h a 18h i que portarà a la pràctica els DIVENDRES de 16h a 18h.
 
Com veieu, monitors i professors seguim treballant des de casa per poder gaudir d'un #OciAlternatiu
 
Meritxell seguirà amb el taller #emocional els DIMECRES i Alesky el taller de #BreakDance el DIJOUS.
 
Això i molt més, vídeos, jocs en línea i com sempre, acceptam propostes! Però el més important:
 
#JoMeQuedoACasa

Enllaç a:
· Programa en pdf
· 
https://www.instagram.com
Tens alguna idea o suggeriment que fer-mos?

Tríptic programació del C19 en pdf

Activitats al C19

carregar més premi SHIFT per carregar tot load all