• 1
  • 2

Activitats al C19

  • Edats: 8-12 anys Horari: Dissabtes de 10.45 h a 12.00 h. Preu: Residents 30€/trim. i no residents 45€/trimestre  A càrrec
  • Preu: 25 €/mes Edat: +18 anys Horari: Dimarts i dijous de 10 a 11h. Imparteix: Roxana I. Giordano
  • Edat: + 13 anysHorari: Cada dissabte de 18.30 a 22.30 h. Preu: gratuït Activitats musicals, esportives i d'oci en el C19
carregar més premi SHIFT per carregar tot load all

Inscripció a les Escoles d'Estiu infantils 2018

A partir del proper  23 d'abril i fins el 4 de maig, s'obri el termini de preinscripció per a les escoles d'estiu de l'Ajuntament d'Eivissa. Les inscripcions es podran fer online a través de l'enllaç:
· Formulari d'inscripció

També es poden fer en horari de 9 a 13 h i de 17 a 19 hores, de dilluns a divendres, al Centre de Creació Jove, C19, al carrer Castella, 19.

L'Ajuntament d'Eivissa oferta enguany 600 places per a infants d'entre 3 i 12 anys d'edat a l'escola de Sa Bodega i a Sa Graduada i 40 places per joves de 13 a 17 al C19. Si hi hagués més demanda que places s'estudiarà la possibilitat d'obrir més places o es realitzarà un sorteig.

Llegeix més...

VII Edició dels Premis als Millors Expedients Acadèmics 2017-2018

BASES REGULADORES DE LA 7a EDICIÓ DELS PREMIS ALS MILLORS EXPEDIENTS ACADÈMICS DE BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS, CURS ESCOLAR 2017/2018

L’Ajuntament d'Eivissa vol reconèixer l’esforç i el treball dels joves residents al municipi d'Eivissa, que cursen els estudis de batxillerat i cicles formatius, amb un expedient acadèmic excel·lent.
S’atorgaran un màxim de vint premis: deu premis per als alumnes de batxillerat i deu premis per als alumnes de cicle formatiu.

Llegeix més...

El C19 acull una exposició d’art a benefici de la Fundación Vicente Ferrer

Exposició benefici Vicente FerrerL’exposició comptarà amb obres d’artistes d’Eivissa i Formentera i les realitzades per alumnes d’instituts d’Eivissa a través del programa  d’emprenedoria ICAPE.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, la responsable de la Fundación Vicente Ferrer a Eivissa, Mónica Ferrer, i la comissària de l’exposició, Nuria del Rio, han presentat aquest matí, l’exposició benèfica que acollirà el centre de Creació Jove de l’Ajuntament d’Eivissa, des del proper dijous 19 i fins al divendres 27 d’abril.

Es tracta d’una exposició  que comptarà amb obres realitzades per artistes d’Eivissa i  les que han realitzat els 63 alumnes de 4rt d’ESO i 1er de Batxillerat dels instituts Algarb i Isidor Macabich, a través del programa ‘Feim Naltros’ de Joves emprenedors socials de l’ICAPE.

Llegeix més...

Ajuntament de la ciutat d'EivissaAjuntament d'Eivissa - Servei d'Atenció a la Ciutadania
c. de Canàries, 35 - Edif. CETIS
tel: 971 397 600
e-correu: sac@eivissa.es