• 1
  • 2

Programació de la Regidoria de Joventut per al primer trimestre del 2018

Teatre al c19L’Ajuntament d’Eivissa presenta una programació amb més de 30 activitats, campaments temàtics i viatges per als joves del municipi. Tallers de ciències, robòtica, maquillatge de cinema i la setmana de Harry Potter són les principals novetats.

La regidoria de Joventut  de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat més de 30 activitats, tallers, setmanes temàtiques i viatges, dirigits als joves d’entre 12 i 17 anys, per al primer trimestre de l’any.

Per al regidor de Joventut, Agustín Perea, l’objectiu de l’amplia programació del Centre de Creació Jove C-19 és que durant tota la setmana els joves del municipi gaudeixin de propostes educatives, tallers i tardes lúdiques i que, durant les vacances, tinguin al seu bast diferents activitats esportives i educatives, campaments i viatges fora de l’illa. 

Llegeix més...

Una vintena d’al·lots i al·lotes participen en el viatge a Cantàbria organitzat per Joventut

Viatge a CantàbriaUna vintena d’al·lots i al·lotes han participat en un viatge a Cantàbria, organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa, durant aquests dies de vacances escolars.

Els joves han visitat el Parc Natural de Cabárceno participant en l’aula mediambiental, els Picos de Europa  i han fet activitats de senderisme per Mogrove i Briz, així com un descens en canoa pel riu Deva i la visita a les coves d’El Soplao on han pogut veure les diferents i la gran quantitat de formacions geològiques de la zona.

Llegeix més...

Ajuntament de la ciutat d'EivissaAjuntament d'Eivissa - Servei d'Atenció a la Ciutadania
c. de Canàries, 35 - Edif. CETIS
tel: 971 397 600
e-correu: sac@eivissa.es