Març 28, 2024

Espai Museogràfic Santa Faç

El contingut temàtic de l'Espai Museogràfic Santa Faç tracta sobre temes relacionats amb el context urbà, amb especial atenció a la muralla pre renaixentista i els immobles del seu entorn. Es presenten informacions del passat, extretes de fons documentals i cartografia històrica. Així mateix s'analitza el procés d'excavació dels immobles i els materials recuperats, com per exemple, ceràmiques d'exportació valenciana i troballes monetàries.

Descarregar PDF informatiu CATALÀ

Descarregar PDF informatiu CASTELLANO

Descarregar PDF informatiu ENGLISH

Descarregar PDF informatiu DEUTSCH

Descarregar PDF informatiu FRANÇAIS

Descarregar PDF informatiu ITALIANO

 

photo1686728978

 

Casa Broner

Casa BronerConstruïda per l'arquitecte i pintor Erwin Broner el 1960.
Bé d'Interés Cultural, categoria de Monument.
Donació de Gisela Broner a l'Ajuntament d'Eivissa.

Adreça: Carreró de Sa Penya, 15

Horari de visites:
Abril/maig/juny/setembre
Dimarts a diumenges 10 a 14 h
Dimarts a divendres 17 a 20 h
Juliol/agost
Dimarts a diumenges 10 a 14 h
Dimarts a divendres 18 a 21 h
Octubre/març
Dimarts-divendres 10 a 16.30h
Dissabtes-diumenges 10 a 14 h

Dilluns i festius tancat.

Entrada gratuïta.
Espai no accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Museu Arqueològic

El Museu Arqueològic és la institució que conserva, investiga i exhibeix les restes materials del passat històric de les illes d'Eivissa i Formentera, les quals eren anomenades pels autors clàssics Illes Pitiüses, diferenciant-les de les Illes Balears, Mallorca i Menorca.

Està emplaçat a la part alta de la ciutat antiga -Dalt Vila- a la plaça de la Catedral, on es troben el Castell, la casa del Bisbe, la casa de la Cúria, l'antiga Llotja avui convertida en "es Mirador" -des d'on visualment es domina la ciutat baixa (la Marina), el port i el modern eixample-.

El Museu està temporalment tancat per obres.

Plaça de la Catedral, 3
Dalt Vila
+ info: +34 971301231

Museu d'Art Contemporani d'Eivissa

MACEEl Museu d'Art Contemporani d'Eivissa va ser inaugurat en 1969 gràcies a l'impuls de l'Ajuntament d'Eivissa potenciat per la Bienal d'Eivissa que havia celebrat la seva primera edició en 1964. És per tant, un dels museus d'art contemporani més antics de l'Estat.

La seva seu va estar sempre fins a avui, en l'edifici de Simón Poulet (1727). El MACE guarda en les seves col·leccions; sempre molt compromeses amb l'avantguarda, fons de diferents procedències, entre els quals cal destacar les obres premiades de la Bienal i de Ibizagráfic i les col·leccions de gravat de la donació de Carl van der Voort.

La sala és accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Ronda Narcís Puget, s/n · Dalt Vila
971 302 723 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · http://www.eivissa.es/mace 

Museu Diocesà

La dotació de béns per a la parròquia de Santa Maria incloïa també un edifici per residència dels responsables eclesiàstics: la pabordia. Es tracta d’una edificació que estava situada a ponent de l’església i al costat del carrer per on s’accedia a l’Almudaina (actual carrer de la Soledat), tal com figura a l’escriptura de dotació de l’Església estesa a Mallorca el 15 de setembre de 1235.

Amb la creació del Bisbat el 1782, l’antic edifici va ser condicionat per a residència episcopal, sofrint llavors una profunda transformació a la vegada que es va ampliar considerablement, algunes dependències de l’antiga pabordia quedaren relegades com a magatzems als baixos del nou edifici, conservant-se encara algunes d’elles devora el carrer de la Soledat. Sembla que a aquestes sales es refereix un document que, al 1423, les qualifica com a  antigues.

En el segle XVIII es va construir el pis superior al qual s’accedeix mitjançant l’escalinata adossada a la muralla del castell, que  fins fa uns anys estava tancada per un mur de pedra que va ser substituït, el 1983, per l’actual reixa de ferro.