abril 23, 2018

ajuntamentdaltvila

Alfonso MolinaAlfonso Molina Jiménez

Dades de contacte:
Adreça: Pere Tur, 1 - 07800 Eivissa
Tel: 971 303 561
Correu electrònic:alfonso.molina@eivissa.es

Delegacions assignades:
Dirigir i gestionar els serveis que presta l’Ajuntament relacionats amb les següents matèries englobades a l’Àrea Econòmica i d’Administració Municipal: Economia i Hisenda ...
Llegir més...

La Regidoria d'Hisenda i Administració Municipal s'encarrega de la gestió dels serveis econòmics de l'Ajuntament d'Eivissa.
La seva principal funció és generar recursos per al funcionament de la institució mitjançant l'elaboració de pressupostos municipals que garanteixin la prestació dels serveis i el desenvolupament dels projectes de les diferents regidories.
S'encarrega de la recaptació i la gestió tributària, per assegurar els ingressos, i dels serveis de Tresoreria i d'Intervenció, per fiscalitzar i complir amb el pagament de les factures i les despeses municipals.

L'àrea de Secretaria General, Serveis Jurídics i Contractació, també s'integra en aquesta Regidoria. La seua funció és certificar la legalitat dels plecs i contractacions dels serveis públics, així com la defensa dels interessos generals de la institució.

El departament d'Administració Municipal inclou l'àrea de Modernització. El seu objectiu és emprar les tecnologies de la informació perquè els processos interns de l'Ajuntament siguin més eficaços i per facilitar els tràmits a particulars i empreses mitjançant la Seu Electrònica.

La regidoria es completa amb el departament de Comunicació, responsable d'informar a la ciutadania sobre tots els projectes i les decisions municipals. Té al seu càrrec també el Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC), que inclou, entre d’altres, el padró municipal.