Juliol 09, 2020

ajuntamentdaltvila

Des de la Regidoria d'Esports, Joventut i Festes es pretén implicar tots els residents de la ciutat d'Eivissa des dels més petits, a través del departament de Joventut, fins als més grans, amb la seva participació en les festes més rellevants i la pràctica de l'esport.

El departament d'Esports organitza escoles municipals per inculcar la pràctica de l'activitat física als més joves però també impulsa activitats al llarg de tot l'any per a residents de totes les edats, com poden ser les rutes de senderisme.

A Joventut, per la seva banda, es gestionen tots aquells espais juvenils de la ciutat i es confecciona un important programa d'activitats perquè els més joves comptin amb alternatives creatives i lúdiques en les quals es combina l'oci i l'adquisició de valors.

El departament de Festes té com a finalitat arribar a tots els àmbits de la societat, organitzant diferents actes al llarg de l'any que buesquen el gaudi de la ciutadania, garantint i vetllant per la seua seguretat. En aquestes festes es pretén implicar tota la ciutadania a través d'activitats divertides i, alhora, tradicionals.