Desembre 15, 2017

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d'Eivissa ha redactat el Pla de la Infància (en exposició pública durant 30 dies, a partir del 28 de gener, data de publicació del BOIB) emmarcat dins de l'obtenció del segell de reconeixement Ciutat Amiga de la Infància. Amb aquest pla es pretén fomentar la participació dels més joves en la vida pública municipal i desenvolupar polítiques destinades a afavorir el desenvolupament dels infants i els joves.

Encara que aquest document està liderat per la Regidoria d'Educació, és un projecte en el qual participen tots els departaments de l’Ajuntament.

D'altra banda, Eivissa ja forma part de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores. Es tracta d'una organització que treballa en projectes i activitats per millorar la qualitat de vida dels més petits, a través de la seva implicació en els actes i l'organització d'activitats per a ells.

D'aquí, que des del consistori d'Eivissa s'organitzin tot un seguit d'activitats d'oci destinades als més petits així com la realització de forma periòdica de plens infantils, on els joves del municipi expressen els seus desitjos per i per a la ciutat.

Enllaç a:
· Pla de la Infància