Gener 19, 2018

ajuntamentdaltvila

Centre de producció artesanal de Sa Pedrera

Sa PedreraAdreça: carrer de Sa Pedrera, sn · Barri de Sa Penya
Tancat fins al març de 2017

L'Ajuntament d'Eivissa ha adequat sa Pedrera com a Centre de Producció d'Art i Artesania on un total de 14 tallers d'artesans de l'Associació Es Juvert, amb qui s'ha signat un conveni per a la cessió i gestió del seu ús, treballen en l'elaboració dels seus productes en horari de matí per, posteriorment a la tarda, posar-los a la venda al públic a la Plaça del Parc.

Llegeix més...

Casa Broner

Casa BronerConstruïda per l'arquitecte i pintor Erwin Broner el 1960.
Bé d'Interés Cultural, categoria de Monument.
Donació de Gisela Broner a l'Ajuntament d'Eivissa.

TANCADA TEMPORALMENT PER OBRES DE CONSOLIDACIÓ DEL PENYA SEGAT DE SA PENYA

Adreça: Carreró de Sa Penya, 15

Llegeix més...

Antic Refectori

Adreça: Pl. d'Espanya, 1
Telèfon: 971 397 500

També coneguda com Refectori del Convent de Sant Vicent Ferrer i Sant Jaume annexe a la Parròquia de Sant Pere,  ha set utilitzada en els darrers anys com Saló de Plens de l’Ajuntament d’Eivissa.

Horari:
De dimarts a divendres: de 10.00 a 13.30 h
Dilluns, cap de setmana i festius tancat
De dimarts a divendres: de 16.00 a 18.00 h (octubre-abril); 17.00 a 20.00 h (maig-setembre)
Dilluns i festius tancat

Museu d'Art Contemporani d'Eivissa

Ronda Narcís Puget, s/n · Dalt Vila
971 302 723 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · http://www.mace.eivissa.es

120427_mace_inauguracioEl Museu d'Art Contemporani d'Eivissa-Ibiza se troba situat dins Dalt Vila, la ciutat antiga d'Eivissa-Ibiza, ocupa un dels caserons més emblemàtics a l’interior de les murades renaixentistes, la Sala d'Armes i els magatzems a Prova, els plans dels quals va signar en Simón Poulet el 1727.

El Museu ha estat ubicat en aquest lloc des del moment de la seua fundació el 1969. El seu origen es remunta a la Biennal d’Eivissa, inaugurada en 1964; la idea dels seus organitzadors va ser que les obres premiades fossin els seus primers fons. La titularitat d’aquest Museu és municipal i la gestió es du a terme a través d’un Patronat.

Les col·leccions del Museu recullen una memòria de la creació plàstica esdevinguda als límits geogràfics de les illes des de la dècada del anys 60, una col·lecció marcadament internacional.
També és important la col·lecció de gravats del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, datats des de 1972, any en que la Biennal se va transformar en Ibizagrafic, un certamen especialitzat que encara avui es celebra i que no només se centralitza en les tècniques tradicionals d’estampació, sinó que es reconeix com un punt de trobada obert que permet la participació de les noves tecnologies.

El Museu compta amb altres espais, també ubicats dins les murades, com són el Polvorí del Baluard de Santa Llúcia, on es troben els magatzems i l'avantsala de Plens de l'Ajuntament d'Eivissa, a Can Botino.

120105_mapa_maceHorari:
De maig a juliol:

De dimarts a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
Dissabtes i diumenges de 10 a 14 h
Dilluns tancat

La sala és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Biblioteca Municipal

Adreça: Edifici Polivalent Can Ventosa - Avinguda d’Ignasi Wallis, 26, 07800 Eivissa
Telèfon: 971 31 01 11
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Enllaç a la Biblioteca dins de la Xaraxa de Biblioteques Públiques: http://www.bibliotecaspublicas.es/bm-eivissa/
Horari: Dilluns a dijous de 8.00 a 20.30 h i divendres de 8.00 a 20.30 h, ininterrompudament. Dissabtes de 10.00 a 13.30 h · Horari especial de Nadal 2017: del 20 de desembre al 7 de gener, de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 h. Tardes, caps de setmana i festius tancat

Llegeix més...

Espai Cultural Can Ventosa

Adreça: Avda. Ignasi Wallis, 26
Telèfon: 971 310 212
Fax: 971 310 121
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Can Ventosa nasquè amb un clar objectiu: dotar la ciutat d'una infraestructura cultural que permetès, alhora, unificar en un mateix espai i en unes millors condicions, l'activitat generada per l'Ajuntament.

Can Ventosa es plateja, doncs, com una alternativa complementària a la infraestructura existent, que doni cabuda a uns serveis municipals en expansió, com són la Biblioteca, el Patronat Municipal de Música, o els diferents cursos municipals (teatre, manualitats,...), i alhora permeti portar a Eivissa tota una sèrie de manifestacions generades per la Fundació "La Caixa" i que pugui acollir també tot un ventall d'actuacions.

El conjunt de serveis que ofereix Can Ventosa es pot resumir en els següents punts:
· Biblioteca
· Auditori
· Club d'esplai de persones majors
· Patronat de música
· Aules

Arxiu Històric i Hemeroteca d'Eivissa

Adreça: C. Pere Tur, 1 · 07800 · Eivissa
Horari: Dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h.
Telèfon: 971 305 022
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.