Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Xarxa Destinacions GCPHEEl president del Grup i alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz, signa amb el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, l'adhesió de les Ciutats Patrimoni a la Xarxa. El president del Grup valora molt positivament que el Ministeri de Turisme compti amb el Grup per al desenvolupament de productes turístics estratègics amb el segell Marca Espanya.

Madrid, dijous 17 de desembre de 2020.- El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya s'ha sumat a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents, que ha celebrat avui la seua Comissió Executiva a Madrid, presidida pel secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés. El president del Grup de Ciutats Patrimoni i alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz, ha assegurat que "formar part d'aquesta Xarxa suposa un pas més en la nostra tasca de conservació i difusió del patrimoni cultural, a través de noves eines que també ens permetran avançar en reptes com són la digitalització, la sostenibilitat i la promoció de les nostres destinacions turístiques, amb criteris d'innovació i accessibilitat".

El president ha afegit que "som ciutats carregades d'història, però també ciutats de futur, generadores de talent i un focus d'atracció per a persones que busquen noves experiències relacionades amb els monuments, els esdeveniments culturals, la gastronomia o la naturalesa i que prenen les seues decisions de viatge a través de múltiples plataformes i de les tecnologies de la informació. Per a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat, formar part d'aquesta Xarxa suposa una oportunitat per millorar la qualitat de la nostra oferta turística, que és un referent de la marca Espanya a tot el món".

El secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, ha recordat que la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents es va constituir a l'octubre de 2018 i compta amb 232 membres, dels quals 153 són destinacions, 43 empreses i 31 institucions. El seu objectiu és fomentar la col·laboració en el desenvolupament de productes, serveis i actuacions de les destinacions turístiques intel·ligents, així com garantir el lideratge d'Espanya en matèria d'intel·ligència turística a través de les actuacions que realitza la Xarxa.

Enllaç a:
· Nota de premsa completa