Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

GCPHE a OMTEl vicepresident del Grup Ciutats Patrimoni i alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna, ha ofert l'experiència del Grup i la seva col·laboració per elaborar plans de recuperació de l'turisme. El vicepresident del GCPHE ha proposat la creació d'un pla de reactivació sota el títol "El turisme cultural: Una oportunitat per superar la crisi Covid19. Patrimoni Sostenible i intel·ligent"

Madrid. Divendres, 6 de novembre de 2020. Madrid acull la 42a sessió plenària dels membres afiliats a l'Organització Mundial del Turisme (OMT), a la qual pertany el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya.

El vicepresident del Grup i alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna, ha destacat el paper de les 15 ciutats del Grup com a referents del turisme patrimonial i cultural a Espanya i Europa, al temps que ha ofert la col·laboració del Grup en la posada en marxa de plans de recuperació per a 2021. En aquest sentit, ha proposat el desenvolupament d'un pla estratègic sota el títol "El turisme cultural: Una oportunitat per superar la crisi Covid19. Patrimoni Sostenible i intel·ligent".

La cimera de l'OMT, que se celebra en unes circumstàncies sense precedents per la pandèmia i convocada sota el títol "Recuperar el turisme. Reconstruint la confiança. Reforçant les Aliances", ha estat inaugurada pel secretari general de UNWTO, Zurab Pololikashvili; la ministra de Turisme, Reyes Maroto, i l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida. Precisament la ministra de Turisme ha esmentat en el seu discurs a les Ciutats Patrimoni com a referència de la feina que es realitza des de la marca Espanya i com un producte de qualitat a què el Ministeri seguirà donant suport.

Enllaç a:
· Nota completa en pdf