Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Curses CGPHEEl proper diumenge 16 de juny, tendrà lloc a partir de les 10:30 hores a la localitat de Segòvia, la 6a Edició del Monumentrail BMW-Mini Eresma Motor. Prova organitzada per Intenxity Sport i que compta amb el patrocini del concessionari BMW-Mini Eresma Motor, així com amb la col·laboració de l'Institut Municipal d'Esports de Segòvia i l'Associació de Veïns del barri de Sant Llorenç.

Es tracta d'un trail semiurbà amb una distància de 12km que discorrerà pels voltants de la ciutat de Segòvia, amb unes vistes espectaculars i que et permetran descobrir Segòvia des d'una altra perspectiva. La muralla, l'alcàsser, la catedral i el casc històric, seran els espectadors de luxe. La sortida i meta de la cursa estarà ubicada a la Plaça de Sant Llorenç. La prova comptarà amb nombrosos serveis per als corredors com bossa del corredor, servei de rober, avituallament final i dues intermedi. La recollida de dorsals s'efectuarà el dia de la prova, en horari de 9:00 a 10:00 hores al costat de la sortida. Tota la informació de la prova estarà centralitzada al web https://monumentrailsegovia.com

La cursa pertany al II Circuit de Carreres ciutats Patrimoni de la Humanitat, està organitzat pel Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, amb la col·laboració d'EDP i Paradores. El que possiblement sigui el circuit de curses populars amb més envergadura del nostre calendari nacional, està compost per 15 proves que es desenvoluparan al llarg de l'any a les Ciutats Patrimoni incloses a la Llista de la UNESCO com són: Alcalá d'Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa / Eivissa, Mèrida, Salamanca, Sant Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda.

Les proves compten amb unes distàncies que oscil·len entre els 10 km i la Marató, l'objectiu principal del Circuit és donar a conèixer les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat a través de les carreres populars i, al seu torn, fomentar l'activitat física i esportiva , propiciant l'ocupació del temps d'oci en una de les pràctiques esportives més comuns i fàcils de dur a terme com és la carrera a peu.

Enllaç a:
· Nota de premsa completa