Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

GCPHE a XinaÀvila, 1 d'Abril de 2019.- El Grup Ciutats Patrimoni participa en les jornades directes de suport a la comercialització del turisme de la Xina que s'estan celebrant a Canton, Xangai i Pequín, des del 31 de març fins al 4 d'abril, organitzades per Turespaña. Les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat presenten la seua oferta turística, cultural i patrimonial en els workshops als quals assisteixen prop de 400 agents de viatges i operadors turístics del mercat xinès, en el marc d'una estratègia internacional que pretén reforçar la presència de les Ciutats Patrimoni al mercat asiàtic com a destinacions turístiques de qualitat sota el segell comú de la UNESCO.

La primera presentació va tenir lloc ahir diumenge a Canton, on avui s'ha celebrat una segona trobada amb agents de viatges i operadors turístics seleccionats per les Conselleries Espanyoles de Turisme i que estan interessats en destinacions turístiques espanyoles que combinen entorn urbà, oferta cultural, de compres i gastronomia. El dimarts, la presentació se celebra a Xangai i dijous a Pekin.

La coordinació de la presència del Grup ha estat realitzada per l'Oficina Espanyola de Turisme (OET) a Pequín i s'emmarca dins de l'acord de col·laboració que des de fa anys el Grup manté amb Turespaña i la Secretaria d'Estat de Turisme per a la seua promoció internacional. El Grup de les Ciutats Patrimoni està representat per la tècnic de Turisme del Grup, Patricia Hernández, que compta amb nou material promocional en idioma xinès, on es mostra la riquesa patrimonial, cultural i gastronòmica de les 15 Ciutats.

Enllaç a:
· Nota de premsa completa