Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Música càmara GCPHEMadrid 23 de març 2019.- Aquest matí ha tingut lloc a la seu de l'Escola Superior de Música Reina Sofia a Madrid la renovació del conveni de col·laboració entre aquesta institució i el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, en virtut del qual se celebraran 15 concerts gratuïts, entre els mesos de març i juny, que tendran com a escenari espais singulars de les 15 ciutats.

La Presidenta Fundadora de l'Escola Superior de Música Reina Sofia, Paloma O'Shea, i el president del Grup i Alcalde de Conca, Ángel Mariscal, han presentat el VI Cicle de Concerts que arrenca el 29 de març a Conca i conclou el 15 de juny a Còrdova.

Amb la renovació de l'acord es continua amb la línia iniciada el 2014 per a la programació de concerts de gran qualitat a càrrec de joves talents per part de l'Escola Reina Sofia, en el marc dels projectes culturals que desenvolupa el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, a través de la seva Comissió de Cultura i Educació.

Fruit d'aquest acord de col·laboració s'ha presentat el VI cicle "Música de Cambra a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya". El Cicle, organitzat pel Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya en col·laboració amb l'Escola Superior de Música Reina Sofia, portarà de manera gratuïta per al públic una selecció de la millor música de cambra a espais històrics, civils i religiosos, de les 15 ciutats espanyoles incloses a la Llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO, que serviran d'escenaris excepcionals per a la celebració d'aquests concerts.

Enllaç a:
· Programació de concerts