abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Fira ITBÀvila, 7 de març de 2019.- El Grup de Ciutats Patrimoni participa a la fira ITB Berlín, un esdeveniment clau per al sector turístic mundial que se celebra del 6 al 10 de març a la capital alemanya. Les Ciutats Patrimoni disposen d'un espai propi dins de l'estand de Turespaña, la coordinació va a càrrec de l'OET de Berlín, on la tècnic del Grup presenta l'oferta turística, patrimonial i cultural de les 15 ciutats.

A més, el Grup participa avui en la Nit d'Espanya, esdeveniment organitzat per Turespaña, en què es realitzarà el lliurament de premis a operadors turístics i periodistes alemanys. El Grup també estarà present al Spain Country Briefing, que se celebra demà dijous a les 10.30 hores a l'estand de Turespaña, on tindran l'oportunitat de promocionar l'oferta turística i cultural de les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat.

La ITB Berlín és un punt de trobada internacional per a professionals i una plataforma de negocis per a l'oferta turística global que reuneix països, ciutats i regions, portals de reserves en línia i hotels, i molts altres proveïdors de serveis de més de 180 països, que presenten els seus productes i serveis.

Enllaç a:
· Nota de premsa completa