Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

GCPHE TurespañaEs reforça la promoció turística de les 15 ciutats del Grup a 9 idiomes i també en format digital i s'inicia una nova campanya al mercat xinès. El 'Festival Escena Patrimoni', únic a Espanya amb la dansa contemporània com a protagonista, es reforça amb companyies d'avantguarda.

Madrid, 27 de febrer de 2019.- Les Comissions de Turisme i Cultura del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya s'han reunit a Madrid per impulsar les noves accions que es duran a terme fins al mes de juny, entre les que destaquen l'edició d'un nou fullet de promoció turística de les ciutats, en col·laboració amb Turespaña; la presentació de les Ciutats del Grup en el mercat xinès, la posada en marxa de la segona fase de l'Observatori de Turisme o la potenciació del 'Festival Escena Patrimoni', un esdeveniment cultural pioner a Espanya, en el marc de la Nit del Patrimoni.

Presidida per Ángel Mariscal, Alcalde de Conca, la Comissió de Turisme s'ha reunit a la seu de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, amb la participació dels regidors i regidores de les 15 Ciutats Patrimoni. Entre les accions que s'impulsaran fins al mes de juny es troba el nou fullet de promoció turística del Grup, en col·laboració amb Turespaña, que es publicarà a 9 idiomes (castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, rus, japonès i xinès) i es difondrà en les Oficines de Turisme d'Espanya a tot el món, a més d'estar accessible a totes les plataformes i dispositius en format digital.

L'estratègia de promoció turística de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat se centra de manera imminent en el mercat xinès, amb un viatge que es realitzarà des del 31 de març fins al 4 d'abril, i inclou workshops a Xangai i Pequín. A més, l'aposta del Grup pel mercat europeu continuarà a les fires de turisme ITB de Berlín (6-10 de març) i el Saló Mondial du Tourisme de París (14-17 març).

La posada en marxa de la segona fase de l'Observatori Turístic és un altre dels reptes que afronta el Grup Ciutats Patrimoni en els propers mesos, després de la signatura del conveni amb la secretaria d'Estat de Turisme, el passat 23 octubre, que subvenciona amb 30.000 euros la realització d'aquesta segona fase.

Enllaç:
· Nota de premsa