Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Web GCPHE

Àngel Mariscal, Alcalde de Conca, és el nou president de la xarxa que reuneix les 15 ciutats espanyoles inscrites en la Llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO

Conca, 2 de juliol de 2018.- La ciutat de Conca ostenta des de l'1 de juliol i fins al 30 de juny de 2019 la presidència del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya. Àngel Mariscal, Alcalde de Conca, passa a ser el nou president d'aquesta xarxa, succeint a Isabel Ambrosio, Alcaldessa de Còrdova.

Els canvis afecten també a la Comissió Executiva de la xarxa, màxim òrgan de govern de la xarxa després de l'Assemblea d'Alcaldes, que passa a ser presidida també per l'Alcalde de Conca, en la qual entra la ciutat de Salamanca representada pel seu alcalde Alfonso Fernández Mañueco, i surt de la mateixa la ciutat de Càceres, representada per la seua Alcaldessa, Elena Nevado.

Així mateix, des de l'1 de juliol, les presidències de les tres comissions de treball de l'entitat queden com segueix:
· Comissió de Representació, Promoció i Turisme: passa a ser presidida per Ángel Mariscal, Alcalde de Conca, que succeeix a Isabel Ambrosio, Alcaldessa de Còrdova.
· Comissió de Patrimoni i Ciutat: passa a ser presidida per Rafael Ruiz, Alcalde d'Ibiza/Eivissa, que succeeix a Àngel Mariscal, Alcalde de Conca.
· Comissió de Cultura i Educació: passa a ser presidida per Antonio Rodríguez Osuna, Alcalde de Mèrida, que succeeix a Rafael Ruiz, alcalde d'Ibiza/Eivissa.