Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

La Junta de Govern Local, presidida per l'Alcalde d'Eivissa, Sr. Rafael Triguero Costa, està integrada per set Regidors, nombre no superior al terç del nombre legal de membres dels que integren la Corporació.

Estan nomenats com a integrants de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Eivissa els membres de la Corporació Municipal.

La Junta de Govern Local tindrà assignades les següents atribucions:
I. L’assistència permanent a l’Alcaldia en l’exercici de les seves atribucions.
II. Les següents atribucions que l’Alcaldia l’hi delega de conformitat al previst a l’article 21 de la Llei 7/1985 de Bases de Règim Local:
- Aprovar la oferta de treball públic d’acord amb el pressupost i la plantilla aprovats pel Ple.
- Les aprovacions dels instruments de planejament de desenvolupament del planejament general no expressament atribuïdes al Ple, així com la dels instruments de gestió urbanística i dels projectes d’urbanització.
- Informar les peticions de declaracions d’interès general dels usos i activitats en sol rústic.
- Resolució d’expedients sancionadors en matèria de disciplina urbanística quan la sanció sigui igual o superior a 6000 euros.
- Resolució de procediments de ruïna.
c) Les altres que expressament l’hi atribueixi el Ple de la Corporació.

El règim jurídic de la present delegació serà el previst amb caràcter general als articles 114 a 118 del R.D 2568/1986 de 28 de novembre, a excepció d'allò relatiu als recursos de reposició que seran resolts per l’òrgan delegat.

Conforme al que disposa l'article 88 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, es proposa que la Junta de Govern Local es celebri amb caràcter ordinari el primer i tercer dilluns de cada mes. En el supòsit de que algun d’aquests dies sigui inhàbil, la Junta es celebrarà el següent dia hàbil.

Convocatòries de la Junta de Govern Local