Juny 03, 2020

ajuntamentdaltvila

Mesures coronavirusL’Ajuntament d’Eivissa adopta noves mesures per lluitar contra la propagació del coronavirus. Teletreball i flexibilitat horària pels treballadors de l’Ajuntament, tancament de les platges, parcs i jardins en són algunes d’elles.

L’Ajuntament d’Eivissa, davant la situació generada per l’evolució del COVID-19, que ha motivat la declaració d’estat d’alarma segons es preveu al Reial Decret 463/2020, de 14 de març, ha adoptat més mesures que complementen les ja adoptades mitjançant el Decret d'Alcaldia del passat divendres 13 de març.

Al decret signat avui, s’ha acordat la prohibició d’accedir a les platges del terme municipal fins a nou avís, procedint-se a informar de la citada prohibició mitjançant la col·locació de cartells informatius a les zones d’accés.

Pel que fa al servei als cementiris, s’ha establert un límit de 10 assistents als enterraments que tinguin lloc als cementiris municipals, havent-se de mantenir una distància de seguretat de com a mínim un metre, entre els operaris municipals i entre els assistents, amb l’objectiu d’evitar possibles contagis.

També s’ha acordat que els serveis que prestin els vehicles amb llicència d'auto-taxi del municipi, es realitzaran de forma individual, a excepció de supòsits justificats en què els usuaris requereixin acompanyament d’altra persona, com són els menors, malalts o persones amb mobilitat reduïda.

Amb l’objectiu d’evitar al màxim la necessitat de moure vehicles innecessàriament, acordar la suspensió de les zones d’estacionament regulat de vehicles ( zona blava ) del municipi i suspendre les limitacions d’accés a les zones ACIRE del municipi.

Les mesures establertes als apartats anteriors seran d’aplicació a partir d’avui 15 de març de 2020.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Eivissa ha elaborat una normativa interna per tal de facilitar el teletreball, la flexibilitat horària i la conciliació dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament d’Eivissa. L’objectiu és protegir la salut dels treballadors i facilitar mesures de conciliació de la vida laboral i familiar. Així i tot, hi haurà una sèrie de serveis que s’hauran de garantir i són presencials, com són els que presten els serveis de Cementiris, Benestar Social o Atenció a la Ciutadania que es mantindran de forma presencial sempre prenent les mesures de seguretat que pertoquin en cada moment.

Enllaç a:
· Decret de 13 de maig de reobertura d'instal·lacions esportives
· Decret de 13 de maig represa dels servei de Zona Blava
· Nou decret regulador d'accés a les platges d'Eivissa
· Decret de 30 de març Permís retribuït recuperable
· Decret 1 de 15 de març, instruccions per al personal

· Decret 2 de 15 de març, de mesures complementàries
· Decret mesures específiques àrea Benestar Social
· Decret de 13 de març

· Infografia Coronavirus en català
· Infografia Coronavirus en castellà
· Infografia Coronavirus en anglès
· Infografia Coronavirus en italià

· Web del Govern Balear amb info sobre el COVID-19
· Web del Ministeri de Sanitat: Info sobre el COVID-19
· Vídeo del Ministerio sobre el Coronavirus en castellano

PER A LA SEGURETAT DE LA CIUTADANIA, SI VOSTÈ TÉ UNA CONSULTA, PER FAVOR TRUQUI AL TELÈFON 971397600 o 971397500 SEGUIT DE L'EXTENSIÓ DEL DEPARTAMENT AMB EL QUE VULGUI PARLAR

Llistat de telèfons:
· Llistat de totes les extensions i correus electrònics en pdf

Àrea econòmica i d'Administració Municipal
21000
Recepció CETIS
21005 Servei d’atenció a la ciutadania Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
21020 Gestió Tributària Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
21120 Sancions Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
21200 Intervenció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
21210 Tresoreria Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
21220 Contractació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
21300 Recursos humans Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
21500 Secretaria General Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
21520 Responsabilitat patrimonial Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Àrea de Territori i Sostenibilitat
23000 Recepció DALT VILA
23010 Urbanisme Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
23030 Activitats Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
23050 Nucli Històric
23060 Obres i manteniment Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
23070 Obres – Tècnics Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
23080 Medi Ambient Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
23090 Mobilitat i Transport Urbà Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
23100 Cementeris Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
23110 Benestar animal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
23120 Habitatge Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
Eivissa Crea - Viver d'Empreses: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
22000 Recepció POLICIA Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
22320 Emergències i Comunicacions

Policia local: Telèfon: 971397500. Extensions: 22000 i 22001
Mails: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Àrea de Benestar Social, desenvolupament i nova ciutadania 
24000 Socials - Direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24010 UTS Eixample Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24030 UTS Ponent Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24040 UTS Sa Riba Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24050 Escoletes Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24060 Centre acollida municipal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24070 Sa Miranda 24090 Can Ventosa Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24100 Cultura Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24110 Arxiu municipal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24120 Biblioteca – Can Ventosa Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24130 Patronat música Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24140 MACE Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24150 Joventut Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24160 Festes Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24170 Educació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24200 Turisme Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24210 Comerç Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24220 Mercats Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24230 PMD Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24240 Participació Ciutadana Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24250 Normalització lingüística Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24260 Igualtat Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24270 SEO Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24280 Formació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24310 Esports – Can misses Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
24320 Esports – Es viver
20100 Recepció CAN BOTINO