Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

"Alienació de places d'aparcament de l'edifici Wallis 24, plantes soterrani -1 i soterrani -2, amb accés al carrer de Pere Francès, núm. 7-9, Fase III"

Mitjançant la present, es comunica que en data 9 de setembre de 2013, s'ha aprovat l'adjudicatari provisional de la plaça d'aparcament núm. S2-11 al Sr. Bruno Olivier Laurent Leprête. Per la qual cosa, es fa saber que el licitador disposa d'un termini de 10 dies hàbils des del dia d'avui per presentar (o autoritzar a l'òrgan de contractació per obtenir-la de forma directa) la documentació justificativa de trobar-se al corrent en el compliment de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.
Així mateix s'advertix a l'adjudicatari provisional que, de no respectar aquest termini (llevat dels casos de força major) quedarà resolta la proposta d'adjudicació al seu favor i es confiscarà la garantia provisional.


-----------------------------------------------------------
Mitjançant la present, es comunica que s'ha aprovat el llistat provisional d'adjudicataris tal i com es de veure a l'arxiu que s'acompanya com enllaç "Decret 081". Per la qual cosa, es fa saber que els licitadors disposen d'un termini màxim de 10 dies hàbils des del dia d'avui per presentar (o autoritzar al òrgan de contractació per obtenir-la de forma directa) la documentació justificativa de trobar-se al corrent en el compliment de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.

Així mateix s'adverteix als adjudicataris provisionals que, de no respectar aquest termini (llevats els casos de força major) quedarà resolta la proposta d'adjudicació al seu favor i es confiscarà la garantia provisional.

Enllaç a:
· Decret 081: Llistart provisional d'adjudicataris

----------------------------------------------

Mitjançant la present es comunica que continuaran les visites guiades fins la finalització del termini de presentació d'ofertes. Telèfon de contacte per concertar cites: 971 39 76 00 (Negociat Contractació)

----------------------------------------------
Procediment: adjudicació directa
Criteris: segons ordre de presentació de sol·licituds
Termini de presentació d'ofertes: des del 19 d'agost de 2013 fins el 13 de setembre de 2013
Visites guiades: Es realitzaran durant la setmana del 12 d'agost fins el 16 d'agost de 2013 (laborables). Telèfon de contacte per concertar cites: 971 39 76 00 (Negociat Contractació)

Enllaç a:
· Bases
· Llistat pàrkings
· Full sol·licitud
· Boib