Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

"Servei de centre d'acollida municipal"

Mitjançant la present es dona compte del Decret núm. 074 de data 14 d'agost de 2013 (arxiu que s'acompanya com enllaç) en el qual es resolc desistir de la licitació objecte de l'expedient 2/13 relatiu a la contractació de "Serveis de centre d'acollida municipal" per haver-se produït una errada insubsanable en la tramitació del procediment d'adjudicació.

Enllaç a:
· Decret de desestiment


-------------------------------------------------------------------------------------
Mitjançant la present es comunica que la Mesa de contractació per a l'obertura de l'oferta econòmica i de la proposta tècnica relativa als criteris avaluables mitjançant fórmules o percentatges (sobres 2 i 3) s'ha acordat fixar pel dia 31 de juliol a les 8.30 hores a les dependències municipals sites al Carrer Canàries 35, 2n pis, Edifici Sa Colomina, de la ciutat d'Eivissa.


-------------------------------------------------------
Nota aclaratòria:
Es fa saber als licitadors que s'ha observat una errada de caire tipogràfic:

a) en el quadre de característiques tècniques, apartat I, doncs la data límit de presentació de proposicions, és de 15 dies naturals des de la publicació de l'anunci al BOIB, tal i com es detalla a l'anunci de licitació publicat al BOIB (i no de 7 dies com consta erròniament al Quadre de característiques). PER LA QUAL COSA, LA DATA DE FINALITZACIÓ D'OFERTES FINALITZA EL 10 DE JULIOL DE 2013

b) en l'apartat 5º de l'anunci publicat al BOIB, doncs l'IVA a aplicar al pressupost del contracte és del 10% (i no del 21%), i per tant, el PRESSUPOST DE LA LICITACIÓ és de dos-cents seixanta-un mil sis-cents trenta-sis euros amb trenta-sis cèntims (261.636´36 €), més IVA del 10% vint-i-sis mil cent seixanta-tres euros (26.163 €), el que suposa un total de dos-cents vuitanta-set mil vuit-cents euros(287.800 €)



-----------------------------------------------------------------------------------------------
Procediment: Obert
Criteris: Varis criteris d'adjudicació
Termini de presentació d'ofertes: fins el 10 de juliol de 2013

Enllaç a:
· Plec tècnic
· Plec administratiu
· Quadre de característiques tècniques
· BOIB núm. 89 de 25 juny de 2013 (anunci núm. 10.725)