Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

"Contractació del disseny, intal·lació, gestió integral i manteniment en el domini públic municipal d'un sistema de transport individualitzat mitjançant el prèstec de bicicletes a la Ciutat d'Eivissa"

La Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada del dia vint-i-u de febrer de dos mil onze, adoptà, entre d'altres el següent acord: declarar desert l'expedient de contractació 8/10 "Disseny, instal·lació, gestió integral i manteniment en el domini públic municipal d'un sistema de transport individualitzat mitjançant el préstec de bicicletes a la ciutat d'Eivissa", atès que l'única empresa presentada no compleix amb els plecs reguladors de la licitació. Notificar l'acord als interessats.
Data de difusió: 24 de febrer de 2011.

---------------------------------------------------------
Nota a 4 de febrer de 2011: "Reunida la Mesa en data 13 d'abril de 2010 per l'obertura de la proposició econòmica, es proposà passar l'expedient complet a informe de la tècnica corresponent a fi d'estudiar i valorar l'oferta presentada. Mitjançant la present es comunica que, havent-se emès l'esmentat informe , la Mesa es reunirà el dia 7 de febrer de 2011 a les 10:00 hores a les dependències municipals de Can Botino".

----------------------------------------------------------
Procediment: Obert.
Criteris: Varis criteris d'adjudicació.
Termini de presentació d'ofertes: fins el 29 de març de 2010.
BOIB: núm. 41 de data 13/03/2010 anunci núm. 5476

Enllaç a:
· Plec tècnic
· Plec administratiu